Livestreaming

Vidste du?...

…at det der med at sende live video over internettet – også kendt som livestreaming – fortsætter med at vokse i popularitet? I lang tid var live streaming primært forbeholdt videospil- og esportsindustrien, men inden for de seneste par år er det blevet et kendt redskab til formidling inden for musik, underholdning, erhverv og teknologi.

Med 7,6 milliarder timers liveindhold set på tværs af alle platforme i tredje kvartal af 2023 er det tydeligt, at live video trives. Hvis du arbejder med marketing, er iværksætter, musiker, sportsudøver, kunstner eller noget helt andet, så kan live streaming være nøglen til at nå ud til dine kunder eller fællesskab.

De seneste statistikker maler et klart billede af live streaming industrien i 2024.

Her er hovedpunkterne:

→ 92% af internetbrugere ser digitale videoer hver uge, og 27% ser live streaming indhold på ugentlig basis. 

→ På globalt plan voksede markedet for live streaming fra 1,24 milliarder dollars i 2022 til 1,49 milliarder dollars i 2023. Det forventes at nå 3,21 milliarder dollars i 2027. 

→ 37% af sociale mediebrugere vurderer at live video-indholdet er det mest engagerende blandt alt indhold i deres feed. (Business ejere, tag noter. Det er en gylden mulighed)

→ Rekorden for flest samtidige visninger på en YouTube live stream, er Indian Space Research Organisation’s Chandrayaan-3 Mission Soft-landing telecast, med 8.090.676 samtidige seere. – det er ca. 2 millioner mere end Prince William and Catherine Middletons TV transmiterede bryllup.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Livestreaming har oplevet en stor stigning i popularitet under corona-pandemien og er fortsat et kommunikativt værktøj der har sin berettigelse. Mange har opdaget de mange muligheder, det bringer med sig, herunder realtidsinteraktion, global rækkevidde og ikke mindst, genbrug af indhold.

BenMedia er din pålidelige partner, også når det kommer til livestreaming af din begivenhed. Ønsker du at dele et særligt øjeblik med resten af verden? Lad os hjælpe dig med at streame dit event live på video, uanset om det er til Facebook, Youtube, Twitch, Vimeo, Zoom eller en helt sjette platform. Vi matcher dine præferencer.

Vores erfaring inden for både lyd, video og belysning, gør os i stand til at imødekomme dine specifikke livestream-behov. Vi fjerner besværet med de mange ledninger. Du ved… alle de tekniske udfordringer ved livestream-produktionen, så vi sørger for at der er lyd igennem og at du står helt skarpt i FullHD. Så kan du bare fokusere på indholdet til selve begivenheden, og interagere med dit publikum uden bekymringer.

Vores live begivenheds-streaming inkluderer professionel produktion, med mulighed for multicam (flere kameravikler), og adskillige lydkilder på samme tid.

Efter begivenheden vil du kunne få et informationsudtræk af analyse og rapportering. På den måde kan du få indsigt i din streams performance, seertal, engagementniveauer og andre relevante data. Det kan være en god hjælp til at evaluere succesen af dit event og identificere områder for forbedring til fremtidige streams.

Kontakt os gerne for at høre mere om livestreaming, så du kan være afsender på en digital oplevelse for dit publikum. 
Vi ser frem til at samarbejde med dig og gøre dit event til en succes!

 

 

 

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig?